Tohle je moje forum. Můžete vytvářet témata a zúčastňovat se jejich jednání.
| Do seznamu
Jak to bude po roce 2012 Ivana Muková zobrazení: 2579 | známka: 4 | komentářů: 9 | přidat komentář | formátovat pro tisk Duchovní cestu provázejí deprese? Nejprve jsem si myslela, že vzestup má být doprovázen samými povznášejícími pocity, a myslela si, že jsem se odchýlila od správné cesty, když mě přepadaly pochyby, deprese a pocity zmaru. A to do doby, než jsem se dozvěděla, že čištění provází právě ten smutek, panika a úzkosti... Když jsem se dozvěděla, že to takto prožívají i jiní, ujistilo mě to, že jsem se od cesty neodchýlila, ale že to je součást procesu, kterým procházíme. Vzestup, kterým v minulých stoletích procházeli světci, se od současného liší - tenkrát vzestupovali (byli "nanebevzatí") jenom jednotlivci, nyní se jedná o vzestup nejen jednotlivců, ale i lidstva a planety, což ovlivňuje i okolní vesmír... Proto to logicky musí probíhat jinak než dřív. Druhý příchod Krista Myslím, že "druhý příchod Krista" neznamená, že k nám přijde další spasitel, který za nás odedře práci na očistě od temných energií, které jsme vyprodukovali svými nepěknými činy v minulosti, kdy jsme zkoumali druhou stranu Jednoty (tzv. negativní), a tím nás spasí, jako tomu bylo před 2000 lety. Mohlo by to totiž dopadnout tak, že ten někdo zvenčí (poslaný samotným Bohem) by z člověka opět sejmul jeho hříchy, tomu by se ulevilo a mohl by začít znovu deptat své bližní a devastovat planetu. Čas léčitelů, kteří na nás položili ruce a uzdravili nás, nebo kněží, kteří z nás za desátek sejmuli hříchy, je pryč. Zlatý věk Druhý příchod Krista podle mě znamená, že každý v sobě rozvineme mistrovský stav kristovského vědomí a staneme se sami Kristem (tj. "osvíceným") - v praxi to znamená, že odložíme strach o sebe a své blízké, chamtivost, přestaneme s druhými jednat manipulativními technikami, vzbuzováním strachu a pocitů viny, a naopak budeme ve své vlastní realitě (neboť realitu druhých změnit nemůžeme, můžeme pracovat jenom se svojí) vytvářet stavy hojnosti, radosti, sdílení, úcty. Dosažení stavu vědomí Krista může být napojením se na jeho vibrace a rozvinutím v osobním životě, ve vlastní realitě, vlastností, které nám Ježíš Kristus svým životem ukázal. Být sami sebou, nestydět se za to a nic neskrývat Nyní přichází doba, kdy hrajeme každý sám za sebe, nic před druhými neschováme, a každý se musíme spasit sám - i když v součinnosti s druhými. Poté, co si vybudujeme své reality páté dimenze, tyto dimenze vzájemně propojíme, čímž dojde k nástupu zlatého věku (ráje, "Jeruzaléma ze zlata") v kolektivním vědomí, neboli k jeho manifestaci v tzv. "objektivní realitě". ZCELA ZDE UVEDENÉ KONCIPUJE S MÝMI ÚVAHAMI O ŽIVOTĚ. ...... květen 2009 a přidávám sem postřeh z jiné knížky , který je ryze pravdivý ..... A CO BYCHOM MĚLI DĚLAT DÁL ? Posílit lásku mezi lidmi , soužití se zvířaty , snažit se číst v očích dětí , vážit si přírody kolem nás .'
Uz jsem si toho clánku vsimla na ... ale je fakt celkem výstizný. Kazdý si vytvárí takovou realitu, jakou chce mít. Kazdý odstavec má co do sebe.
škoda, že návštěvnost tohoto žánru je prakticky nulová. Ale ono i to je přínosem, že. Alespoň pro nás skalní příznivce. A nezruší-li nám webík ruští velkomožní, tak se k tomu možná dostane i příští generace.
K poctivosti patří i schopnost spolehnout se na sebe - tzn. umět se o sebe postarat , místo spoléhat na druhé . Převzít odpovědnost za své činy . Pokud se snadno rozčílíte a urazíte , přeberte zodpovědnost za své raněné emoce . Nepromítejte své staré a současné rány na přátele a příbuzné , je to zbytečné , oni vaše pocity nenapraví . Rozhodujte se podle toho , co si myslíte , že je správné a ne dle toho , co vám projde . Poctivost se nebojí odhalení na rozdíl od hanby , která chce být skrytá . Je to čestnost za všech okolností včetně přijmutí negativních následků z ní plynoucích.
Nemyslím si, že toto téma je všeobecně nějak opomíjené. Naopak na různých webech je často diskutováno, nyní po nástupu světové hospodářské krize, ještě intenzívněji. Toho 21. prosince 2012 se nebude konat žádný konec světa, ale půjde jen o konec jedné a začátek druhé, resp. další časové etapy existence Země. Předpoklad je, že s tím budou spojeny i nějaké přírodní pohromy poměrně jednoduše technicky vysvětlitelné s ohledem na změnu postavení Země v galaktickém systému. Země totiž toho dne bude přecházet na dalších několik tisíc let do opačné strany galaktické roviny. Zvýšená četnost přírodních pohrom s tím spojená bude záležitost nejméně několika desítek let, než dojde k opětné stabilizaci. Mnohem čtenářky zajímavější, než nějaké přírodní změny jsou pak teorie, že v souvislosti s koncem věku Zemi opět navštíví mimozemšťané - především Anannukové z planety Niburu, aby shlédli náš civilizační pokrok za uplynulé období od poslední jejich návštěvy a případně pozemšťanům pomohli při řešení současné světové hospodářské krize. Kdyby nám pár zlatek přisypali do našich penzijních fondů a fondů zdravotního pojištění, tak by se na ně jistě nikdo nezlobil.
Už se k minulosti nevracím - v mém životě nemá význam , to jen úvodem . Ze zdrojů mě blízkých vím a hlavně cítím , že opravdu tento zmiňovaný letopočet(opět podotknu , že je to míněno v čase , který je nám předkládám a tudíž i námi akceptován jako takový ) nebude mít žádný klíčový význam v životě na Zemi (pozor , nepíši , že se r. 2010 , 2011 , 2012 a dalších dožijí všichni , kteří tu s námi dnes dýchají stejný kyslík ). . Je zajímavé , techniku s vhledem , jak mě přihráváš a venkoncem jsme si zatím ani nevyjeli po krční tepně . Mám dost postřehů právě k tomuto tématu , čtivci by je však nestrávili , ony bohatě stačí vhledy , které tu publikuji . Tvá vložka ohledně přidání důchodu je zajímavá (jen tak mimochodem jsem těsně přišla o slušnou výši sportovní pojistky a taktéž o invalidní důchod ). Zase mě má na druhou stranu rádo pár lidí a zatím nemusím v potu tváře docházet do práce ) . Informačně byl pro mě přelom roku 2008 nabitý , čili nejenom , že mě přestala zajímat minulost , ale dá se říci , že i budoucnost . A opět něco chytlavého závěrem : TEPRVE AŽ V ŽIVOTĚ ZTRATÍME NĚCO , O ČEMŽ SI MYSLÍME , ŽE JE TO ŠKODA O TO (ČI NĚKOHO ) PŘIJÍT A POSTUPEM ČASU ZJISTÍME , ŽE TO BYL ZKRESLENÝ NÁHLED NAŠEHO ZÁVISLÉHO ŽITÍ , PAK TEPRVE UZNÁME , CO VŠE SE DÁ PŘEKONAT A CO VLASTNĚ K ŽIVOTU OPRAVDU POTŘEBUJEME . JE TOHO MÁLO A I S TÍM MÁLEM , CO NÁM ZŮSTANE BUDEME NESMÍRNĚ BOHATÍ . BOHATÍ VĚDĚNÍM A PLNOSTÍ SVÉ DUŠE . Člověk musí ztratit , aby mohl získat . A až ztratí a bude vědět - bude mít vše , co je potřeba , ne méně , ani více . Prostě vše .
V textu je možné používat Wiki nebo HTML tagy.